Dugnad for idrettslag - tjen penger til klubbkassen

Har dere behov for dugnad til idrettslaget? Da har dere kommet til rett sted. Vi leverer attraktive dugnadsprodukter på kryss og tvers av hele Norge. Hos oss får dere lave innkjøpspriser og god kundeservice.

Fotballag som feirer etter å ha finansiert en tur med dugnad idrettslag

Fyll ut skjemaet – få et gratis og uforpliktende tilbud på dugnad til klubben deres.

Våre produkter til dugnad for idrettslag

Vi tilbyr sokker, mikrofiberkluter, gjenbrukbare bakeark, kortpakker, førstehjelpsskrin, dopapir/tørkerull og tennbriketter. Innkjøpsprisene tar utgangspunkt i hvor mye dere ønsker å bestille. Jo mer idrettslaget kjøper inn, jo lavere priser klarer vi å tilby. Fyll ut skjemaet ovenfor for et gratis og uforpliktende tilbud.

Dugnad med hvite ankelsokker
Blåe mikrofiberkluter til salgsdugnad
To hvite kort med gulltrykk som selges på dugnad
Tennbriketter som er produsert i Norge og er egnet til dugnader
Dugnadsruller dugnad med dopapir
Pakke med tørkepapir til salgsdugnad

Tjen penger til idrettslaget

De fleste idrettslag har dugnad i flere former. Medlemmer og foreldre utfører gjerne oppgaver som rydding, vedlikehold og oppgradering av idrettsanlegget, eller salgsbaserte dugnader for å tjene penger. Idrett byr på en fantastisk mulighet til å være aktive og føle seg involverte, både for unge og voksne.

Men idrett er ikke bare en dans på roser – det er jo ingen hemmelighet at det koster penger å være med i et idrettslag. Noen ganger er det behov for å finansiere utstyr, turer eller arrangementer som laget skal delta på.

Her kan vi i Dugnadseksperten hjelpe dere. Vi leverer dugnadsprodukter av høyeste kvalitet og tilbyr markedets beste innkjøpspriser, 14 dagers betalingsfrist, rask levering og returrett. Gjennom salg av våre populære produkter kan dere finansiere idrettslagets turer, begivenheter og utstyr med minimal innsats.

Dugnad idrettslag – hvorfor?

Dugnad er en viktig ressurs for de fleste idrettslag, og er ofte helt nødvendig for at medlemmene skal kunne få et godt aktivitetstilbud. Dugnad sparer idrettslaget for kostnader som medlemmene ellers måtte betalt fra egen lomme, og derfor er det viktig å ta vare på dugnadsånden.

Dugnadsarbeidet bør oppleves som sosialt, gøy og frivillig, og vil da kunne bidra til å styrke fellesskapet i idrettslaget. NIF vil oppfordre til å stille på dugnad i stedet for «å kjøpe seg fri». Her kan du også lese Norges Idrettsforbund sine retningslinjer for dugnad.

Ikke la økonomien bli et hinder

Å være medlem i idrettslag gir en fantastisk mulighet til å være aktive og føle seg involvert, både for unge og voksne.

Den kjedelige delen er at utgiftene for deltakelse i mange idretter faktisk kan være så store at man må trekke seg. Bare utstyret alene kan i enkelte idretter koste flere tusen kroner. I tillegg kommer utgifter i forbindelse med reiser, arrangementer, cuper eller andre samlinger.

Vi vet at du sannsynligvis har en hektisk hverdag og at det siste du vil tenke på, er å kjøre i gang en ny runde dugnad. Derfor lønner det seg å legge en plan som gjør det enklest mulig for deg og ditt lag.

Hvordan tjene penger til idrettslaget

Dugnad idrettslag: Etter vår erfaring er salg av produkter en av de mest effektive måtene å tjene penger på når det kommer til dugnad.

Vi leverer kun produkter av høyeste kvalitet som er velegnet til dugnad for idrettslag. Våre populære produkter er noe alle trenger og har bruk for i hjemmet. En klar fordel med våre dugnader er at de kan gjentas slik at dere tjener penger i flere omganger.

Når kundene deres får attraktive produkter til en rimelig penge kommer de som oftest tilbake. Dette gir dere en unik mulighet til å få gjensalg til de samme kundene. Da blir dugnaden stadig enklere å gjennomføre gang nummer 2, 3 eller 4.

Vi har lang erfaring med dugnadsarbeid. Hos oss får dere hjelp med å organisere prosjektet og vi tilbyr gratis, personlig service. Snakk med oss, så gir vi gode tips og råd til hvordan dere best mulig kan tjene penger til idrettslaget. Dugnad med Dugnadseksperten er enkelt og lønnsomt, og innebærer dessuten liten økonomisk risiko.

  • Enkelt fordi våre produkter er av suveren kvalitet og lette å selge. I tillegg er de verken tunge, store eller uhåndterlige, slik at de er lette å frakte med seg.
  • Lønnsomt fordi vi tilbyr noen av markedets laveste innkjøpspriser på våre produkter.
  • Liten risiko fordi vi gir returrett til alle våre kunder. Er det varer som eventuelt ikke skulle bli solgt kan de enkelt og greit returneres.

Fyll ut skjemaet på toppen av denne siden for et gratis og uforpliktende tilbud på dugnad til deres idrettslag.