Kort dugnad: Selg eksklusive kortpakker (gratulasjonskort)

Kort dugnad: Vurderer dere dugnad med salg av gratulasjonskort? Vi leverer eksklusive kortpakker som egner seg utmerket til dugnadssalg. Hos oss får dere lave innkjøpspriser og god kundeservice.

Fyll ut skjemaet – få et gratis og uforpliktende tilbud på dugnad.

Kort dugnad

Vi tilbyr kortpakker med 20 doble kort, samt 20 tilhørende hvite konvolutter. Kortene er designet for å kunne brukes til alle anledninger.

Kortene har gulltrykk, som ser helt utrolig fint ut. Motivene er trykket på 200 gsm bestrøket kartong – solid kartong med glatt og fin overflate. Dessuten kommer kortene i delikate pakker som viser de flotte motivene.

Innkjøpspris og fortjeneste

Vi anbefaler å selge kortpakkene videre for 250-300 kroner. Innkjøpsprisen dere får hos oss tar utgangspunkt i hvor mye dere ønsker å bestille. Jo flere pakker dere selger, jo lavere innkjøpspris har vi mulighet til å tilby.

5/5

Vi er kjempefornøyde. Flotte og lettsolgte kortpakker, vi bestilte faktisk for få denne gangen. Dette er enkel dugnad som guttene gjorde selv. Bestilte kortene og ikke mange dager gikk før kortene ble levert på døra. Servicen var også veldig bra, ingenting å klage på her.

– Tina, lagleder VALLSET G14

5/5

Hei igjen, her er tilbakemeldingen vår: Vi er godt fornøyde med dugnaden. Lettsolgte kort, god kvalitet og bra inntjening til lagkassa. Ikke minst utrolig rask levering og utmerket service.

– Kristin Johansson, Lørenskog Håndballklubb

Dugnad med kort – hvorfor?

Det er flere gode grunner til å arrangere dugnad med kortpakker. Her er de som kanskje er mest sentrale for de fleste dugnadsgrupper:

1. Et produkt alle har bruk for

Gratulasjonskort er noe alle har bruk for og er således et utmerket dugnadsprodukt. Bare tenk deg alle anledningene! Bursdager, morsdag, farsdag, valentinsdagen, konfirmasjon, dåp, bryllup, og så videre.

Motivene i kortpakkene er designet for å kunne brukes til hva som helst, slik at det er lett å finne et velegnet kort til den neste begivenheten. Kortene er altså perfekt å ha liggende i huset.

2. Dere kan selge billigere enn butikkene

I butikker koster tilsvarende kort (gull- og sølvtrykk) som regel 40-50 kroner per stk. Dersom dere selger kortpakkene til anbefalt utsalgspris, kjøper kundene deres nydelige kort til en langt lavere pris enn i butikken.

I praksis betyr dette at kortpakkene er et relevant produkt, som man enkelt kan selge uten å føle at man ”prakker på” noen et unødvendig og dyrt produkt.

3. Enkel organisering

Dessuten er dugnaden svært enkel å organisere for dugnadsansvarlig. Kortpakkene er små og lette å frakte med seg. Med andre ord kan deltakerne i stor grad gjennomføre dugnaden på egenhånd.

Gulltrykk begeistrer

Alle kortene har gulltrykk, som gir en elegant og «classy» effekt. Motivene er generelle, slik at kortene kan brukes til alle anledninger – alt fra bursdager til «god bedring»-kort.

Gull har begeistret mennesker i tusener av år, og representerer den store prakt. Det vakre metallet brukes ikke bare til smykker og pynt, men har også en viktig betydning innen kunsten. Fargen symboliserer velstand, god helse og optimisme.

Kort dugnad – hvorfor velge oss?

Dugnadseksperten er en godt etablert aktør på markedet og en seriøs samarbeidspartner. Vi introduserte dugnadskortene tilbake i 2015, og har lang erfaring med denne dugnaden. Vi samarbeider i snitt med 30-40 grupper hver måned – både idrettslag, skoleklasser, russ og korps.

Vi tilbyr en av markedets beste innkjøpspris på kortpakker, sammenlign oss gjerne med andre leverandører. Samtidig er kortene av topp kvalitet – be gjerne om en gratis vareprøve, så ser dere selv! I tillegg tilbyr vi fri frakt til hele Norge, 14 dagers betalingsfrist og returrett. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi dere i gang med kort dugnad.