Kort dugnad

Dugnad med eksklusive kortpakker.
Flotte motiver til alle anledninger.

Les mer

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

20-kortpakken - antall pakker per person:

20

Oktoberkampanje – 30% prisavslag!

Vi tilbyr 30% prisavslag på alle bestillinger av kortpakker ut oktober. Kampanjen varer fra 14. oktober til 31. oktober 2020 eller så lenge lageret rekker.

NB: fortjenestekalkulatoren viser fortjenester basert på våre normale innkjøpspriser.

Om våre kortpakker

Kort dugnad: vi tilbyr kortpakker med 20 doble kort (12×17 cm brettet) + 20 tilhørende hvite konvolutter. Kortene har hvert sitt unike motiv og er designet for å kunne brukes til alle anledninger. Halvparten av kortene har gulltrykk, mens den andre halvparten har sølvtrykk. Det ser bare helt utrolig vakkert ut! Motivene er trykket på 300 gsm bestrøket kartong – solid kartong med glatt og fin overflate. Dessuten kommer kortene i delikate esker som viser de flotte motivene.

Vi må bare få sagt det: Når det kommer til dugnad med gratulasjonskort, er dette produktet virkelig i en klasse for seg selv. Så bra, at vi kaller det kortenes Rolls-Royce. Sammenlign motivene, kvaliteten og innkjøpsprisen med andre dugnadsaktører, så tenker du kanskje det samme.

Se motivene
Kort dugnad kortdugnad kortpakke kortpakker salgsdugnad selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss gratulasjonskort bursdagskort sølvtrykk gulltrykk

Pakke med 20 kort

  • 20 doble kort + 20 hvite konvolutter
  • Eksklusiv kvalitet, gull- og sølvtrykk
  • Trykket på 300 gsm bestrøket kartong
  • FSC-sertifisert
  • Størrelse 12×17 cm brettet
  • Leveres i delikate esker som viser alle motivene
  • Innkjøpspris per pakke: 130 91 kr inkl. mva. (30% prisavslag ut oktober)
  • Anbefalt utsalgspris per pakke: 250-300 kr (dere bestemmer selv)
  • Fortjeneste per pakke: 120-170 159-209 kr
Bestill dugnad

✓ 30 dagers betalingsfrist & returrett

✓ Enestående kvalitet gir fornøyde kunder

✓ Rask levering, kun 2-5 virkedager

✓ Markedets laveste innkjøpspriser på kortpakker

Innkjøpspris og fortjeneste

Markedets laveste innkjøpspriser på kortpakker – uten bekostning av kvalitet.

Innkjøpspris (30% prisavslag ut oktober)

130 kr

91 kr

/per pakke

Inkludert mva. Gratis frakt til ønsket adresse ved bestilling av varer for totalt 10.000 kr eller mer.

Anbefalt utsalgspris

250-300 kr

/per pakke

Kundene deres betaler kun 12,5-15 kr per kort, og gjør et godt kjøp sammenlignet med å kjøpe i butikk.

Fortjeneste

120-170 kr

159-209 kr

/per pakke

Når det er hos oss dere betaler minst, er det også hos oss dere tjener mest. Sammenlign oss gjerne med andre!

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Jeg fikk først tilsendt vareprøve for å se kvaliteten på kortene. Det var kjempefine kort til en fornuftig utsalgspris og god fortjeneste. Kortene var lette å selge og vi fikk mange positive tilbakemeldinger. Tusen takk for et supert samarbeid. Dugnadseksperten kan trygt anbefales videre!

Anne-Mette Lagerholt Grandahl, Risum ungdomsskole

Denne type dugnad er absolutt å anbefale for idrettslag og foreninger, vårt lag bestilte 100 pakker med kort og tjente 17 000 kr til klubbkassa på kort tid. Kortpakkene gikk virkelig unna og et stort pluss for returordningen som gjør dette risikofritt. Dugnadseksperten har god kundeservice og fulgte oss opp gjennom hele prosessen. Tusen takk for hjelpen, vi kommer tilbake neste gang!

ØRN HORTEN GUTTER-11

Vi er kjempefornøyd med dugnaden! Både russegruppen, venner og familie syns kortene var flotte. Godt å kunne bestemme fritt antall selv og at det er lang betalingsfrist. Veldig fornøyd med servicen også, dere var alltid på ball! Takk for et fint samarbeid.

Jorunn Marie Remen, Temptation 2020 (russegruppe)

VALLSET G14 er kjempefornøyd!! Flotte og lettsolgte kortpakker, vi bestilte for få. Dette er en flott dugnad som guttene gjorde selv. Super service. Bestilte varene og ikke mange dager gikk før kortene ble levert på døra. Tipp topp tommel opp!

Tina, lagleder VALLSET G14

Dugnad med kort – hvorfor?

Gratulasjonskort er noe alle har bruk for og er således et utmerket dugnadsprodukt. Bare tenk deg alle anledningene! Bursdager, morsdag, farsdag, valentinsdagen, konfirmasjon, dåp, bryllup, og så videre. Motivene i kortpakkene er designet for å kunne brukes til hva som helst, slik at det er lett å finne et velegnet kort til den neste begivenheten. Kortene er altså perfekt å ha liggende i huset.

I praksis betyr dette at kortpakkene er et relevant produkt, som man enkelt kan selge uten å føle at man ”prakker på” noen et unødvendig og dyrt produkt. I butikker koster tilsvarende kort (gull- og sølvtrykk) som regel 40-50 kroner per stk. Dersom dere selger kortpakkene til anbefalt utsalgspris, kjøper kundene deres nydelige kort til en langt lavere pris enn i butikken.

Dessuten er dugnaden svært enkel å organisere for dugnadsansvarlig. Kortpakkene er små og lette å frakte med seg. Med andre ord kan deltakerne i stor grad gjennomføre dugnaden på egenhånd.

Bestill dugnad →

Vi tilbyr

Best fortjeneste

Det er med oss dere tjener mest. Sammenlign gjerne innkjøpsprisene våre med andre dugnadsaktører.

30 dagers betalingsfrist

Selg først, betal senere. Med oss får dere en betalingsfrist på hele 30 dager.

Returrett

Produkter som eventuelt ikke blir solgt kan returneres til oss innen 30 dager fra leveringsdato. Risikofri dugnad!

Prøv vår smarte kalkulator

Bare dra i spakene, så ser dere hvor mye dere kan tjene på våre dugnader!

Til kalkulatoren
miljøvennlige kort dugnad miljøvennlig FSC

Produsert med hensyn til miljøet

Kortene har sertifisering fra Forest Stewardship Council (FSC)®. Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet kartong kommer fra bærekraftig skogbruk. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. FSC jobber for å ta vare på våre skoger og de som er avhengige av dem: ved å beskytte plante- og dyrearter, menneskers rettigheter, skogsarbeidernes sikkerhet og mye mer. Les mer om FSC-merket på Forbrukerrådet.

Gratis vareprøve

Vi skryter hemningsløst av kvaliteten på kortene våre, men skjønner selvfølgelig hvis du er i tvil. Ønsker dere å se produktet med egne øyer før bestilling? Null problem, vi sender mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve i posten!

Be om vareprøve

Tjen penger på kort dugnad dere også!

Vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.

Til bestilling

Kort med gulltrykk

Se så nydelig! Halvparten av kortene i hver pakke har gulltrykk, noe som gir en elegant og «classy» effekt. Motivene er generelle, slik at kortene kan brukes til alle anledninger – alt fra bursdager til «god bedring»-kort. Gull har begeistret mennesker i tusener av år, og representerer den store prakt. Det vakre metallet brukes ikke bare til smykker og pynt, men har også en viktig betydning innen kunsten. Fargen symboliserer velstand, god helse og optimisme.

Kort dugnad kortdugnad kortpakke kortpakker salgsdugnad julekort selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss gratulasjonskort bursdagskort sølvtrykk gulltrykk
Kort dugnad kortdugnad kortpakke kortpakker salgsdugnad julekort selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss gratulasjonskort bursdagskort sølvtrykk gulltrykk

Kort med sølvtrykk

Den andre halvparten av kortene har sølvtrykk, noe som garantert begeistrer mottakeren. Motivene er tidløse og allmenne – de kan gis både til unge og voksne, samt brukes til alle anledninger. Uavhengig av om kortet gis til en venn som har fått seg ny jobb eller til kjæresten, er disse kortene midt i blinken. Sølv har i likhet med gull fascinert oss mennesker i tusener av år. Fargen symboliserer renhet og uskyld, og i tillegg ser det jo bare utrolig vakkert ut!

Kort dugnad – hvorfor velge oss?

Dugnadseksperten er en godt etablert aktør på markedet og en seriøs samarbeidspartner. Vi introduserte dugnadskortene tilbake i 2015, og har lang erfaring med denne dugnaden. Vi samarbeider i snitt med 30-40 grupper hver måned – både idrettslag, skoleklasser, russ og korps. Bare rop ut, så deler vi gjerne våre erfaringer og gir gode tips. Vi brenner for at dere skal lykkes med dugnaden og følger dere tett gjennom prosjektet om ønskelig.

Vi tilbyr markedets beste innkjøpspriser på kortpakker, sammenlign oss gjerne med andre leverandører. Når det er hos oss dere betaler minst, er det også hos oss dere tjener mest! Samtidig er kortene av topp kvalitet – be om en gratis vareprøve, så ser dere selv! I tillegg tilbyr vi fri frakt til hele Norge, 30 dagers betalingsfrist og returrett. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi dere i gang med kort dugnad.