Tennbriketter dugnad

Norgesbriketten – de beste tennbrikettene du noen gang har prøvd!
Les mer

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

10

Tennbriketter - antall esker per person:

20
tennbriketter dugnad salgsdugnad selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss norgesbriketten opptenningsbriketter tennbrikken tennbrikker

Om produktet

Esken inneholder 320 stk. miljøvennlige tennbriketter av presset sagspon og naturlig, vegetabilsk voks. Produktet er av prima kvalitet – tennbrikettene begynner å brenne straks de får kontakt med ild og har en lang brennetid på rundt 8 minutter. De er luktfrie og avgir ingen farlige gasser under forbrenning. Ikke minst tørker ikke tennbrikettene ut, slik at de er holdbare i mange, mange år.

Bestill dugnad

Om Norgesbriketten

Vi i Dugnadseksperten har lang erfaring med å levere tennbriketter til idrettslag, skoleklasser, russ, korps og foreninger på kryss og tvers av hele Norge. Tennbrikettene har vært en salgssuksess hele veien, både for oss, og enda viktigere – kundene våre.

Likevel har vi stadig jobbet med å forbedre kvaliteten ytterligere. Utallige kombinasjoner av forskjellige typer voks og tremateriale har blitt testet og vurdert – vi satte oss nemlig som mål å produsere verdens beste tennbriketter. Med lanseringen av Norgesbriketten tør vi endelig å påstå at nettopp dette er gjort. Be gjerne om en gratis vareprøve og se selv!

Tennbriketter dugnad opptenningsbriketter tennbrikker tennbrikken norgesbriketten tjene penger klassetur russ russetid russetiden idrettslag klubbkassen klassekassen inntekter

Innkjøpspris og fortjeneste

Markedets beste innkjøpspriser på tennbriketter – uten bekostning av kvalitet.

Innkjøpspris

100 kr

/per eske

Inkludert mva. Gratis frakt til ønsket adresse ved bestilling av 100 esker eller mer.

Anbefalt utsalgspris

200 kr

/per eske

Kundene deres får mye for pengene og gjør et godt kjøp.

Fortjeneste

100 kr

/per eske

Markedets beste fortjeneste på tennbriketter. Sammenlign oss gjerne med andre!

Prøv vår smarte kalkulator

Bare dra i spakene, så ser dere hvor mye dere kan tjene på våre dugnader!

Til kalkulatoren

Salg av tennbriketter – hvorfor?

Tennbriketter er ideelle for å fyre opp peis, bål og ovn. Dessuten kan de med fordel anvendes på utegrillen – da går opptenningen raskere, og ikke minst unngår man lukten av tennvæske. I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre tennbriketter til et meget ettertraktet dugnadsprodukt. De er lettsolgte og noe alle har bruk for.

For dugnadsansvarlig er prosjektet enkelt å organisere. Eskene med tennbriketter er verken store, tunge eller uhåndterlige, slik at de er lette å frakte med seg. Dere trenger altså ikke lastebil for å organisere dugnaden og deltakerne kan i stor grad utføre prosjektet selv. En annen klar fordel er at dugnaden kan gjentas flere ganger i året, da de dere selger til trenger påfyll etter hvert som tennbrikettene brukes opp. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake!

Tennbriketter dugnad opptenningsbriketter tennbrikker tennbrikken norgesbriketten tjene penger klassetur russ russetid russetiden idrettslag klubbkassen klassekassen inntekter
tennbriketter dugnad salgsdugnad selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss norgesbriketten opptenningsbriketter tennbrikken tennbrikker

Miljøvennlige tennbriketter

Våre tennbriketter dyppes kun i vegetabilsk voks av fornybare råvarer fra planteriket, som ikke slipper ut CO2 eller andre forurensende gasser ved forbrenning. Videre har produktet sertifisering fra Forest Stewardship Council (FSC)®. Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet trevirke kommer fra bærekraftig skogbruk. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Les mer om FSC-merket på Forbrukerrådet.

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

For en utrolig service og rask levering. Lett å selge tennbrikettene fordi de ikke er dyre i utsalg, samtidig som vi sitter igjen med en bra inntekt selv. Jeg tok opp bestilling fra 9 trinn på en ungdomsskole som skal på tur med hvite busser til Polen. Sendte inn bestillingen og bare etter noen dager kom det tre paller med tennbriketter. Anbefaler Norgesbriketten på det sterkeste. Jeg har et barn til som om noen år skal på klassetur og da kommer jeg tilbake!

Cathrine Holmen, Andebu Ungdomsskole

Salg av Norgesbriketten var kjempegreit. Tennbrikettene kom et par dager etter bestilling. Absolutt serviceinnstilte mennesker og følger godt opp dersom det skulle være noe! Har selv hatt kontakt med firmaet litt på mail, men helst via telefon – alltid hyggelig og imøtekommende. Tennbrikettene er veldig lettsolgte, samt at det er god fortjeneste på de. Brikettene er lette å fyre opp med (jeg personlig er superfornøyd da jeg også kjøpte en pakke selv!). Bruker absolutt Dugnadseksperten i fremtiden, og anbefaler dette også for andre!

Jeanette Rydningen, 1. Øyestad speidergruppe

Det var en hit å selge Norgesbriketten for inntekt til klassetur. De var veldig lettsolgt. Vi valgte å ta opp bestillinger på forhånd for å så levere ut og ta betalt kontant eller vipps. Det fungerte bra for oss. Vi fikk varene levert som avtalt og med god tid til å betale fakturaen. Bra service og raske tilbakemeldinger fra firmaet. Tennbrikettene er miljøvennlige, hvilket var viktig for oss. Kan absolutt anbefale dette til andre organisasjoner.

Malin Skåtun, 2STF ved Horten videregående skole

Opplevde Dugnadseksperten å være imøtekommende og opptatt av å gjøre samarbeidet best mulig for oss. Kjapp levering og 3 ukers betalingsfrist gjorde det lett å velge denne dugnaden. Anbefales! Norgesbriketten er lett å selge!

Ida Jakobsen, KIL Fotball

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Tennbrikkettene er lette å tenne og brenner lenge. Kjempebra!

Kjersti Fossing, Vegårshei Håndball

Dugnadseksperten leverer når det gjelder både service og rask levering. Som del av finansiering til russetiden, valgte vi å selge tennbriketter. Dette er et lettsolgt produkt som de fleste husholdninger bruker vinteren igjennom. Etter å ha solgt alle enhetene, sitter vi igjen med en fortjeneste som er nok til å dekke halve russebilen. Dette er noe vi anser som veldig bra, og fikk inntrykk av at Dugnadseksperten la til rette for at vi skulle tjene så mye som mulig. Ergo, et godt samarbeid!

Marcus Vangberg, The Donald 2018 (russegruppe)

God kundeservice, raskt svar på spørsmål jeg har rettet til forhandler. Tennbrikettene har vært lette å selge og neste gang kan vi bestille mer enn vi trodde vi klarte å selge i år. Fornøyde foreldre og barn da de raskt ble solgt. Vi kommer til å bruke dere igjen for kommende dugnader. Ekstra pluss for prøve i forkant, dette hadde ikke andre og vi måtte da be spesifikt om prøve på tennbrikettene. Hilsen fornøyd dugnadsansvarlig.

Anette Ødegård Eriksen, IBK fotball jenter 03/04

Det er god service og rask utlevering av tennbriketter. Anbefaler disse brikettene på det sterkeste. Jeg bestilte de til Tif fotball, god fortjeneste på de er det også. Takk for god hjelp og service!

Dorte Westbye, Adm. Utvalget Tif Fotball Tynset

Vår opplevelse med Norgesbriketten var veldig positiv! Tennbrikettene var lette å selge og vi fikk tilbakemeldinger på at de var gode i bruk og effektive. Servicen hos dere var veldig bra, eventuelle spørsmål vi hadde ble svart rask og hyggelig. Alt i alt svært fornøyde, lett å anbefale dette til flere.

Barbro Bratberg, 2STA ved Levanger videregående skole

Gratis vareprøve

Ønsker dere å teste kvaliteten på våre tennbriketter før bestilling? Null problem, vi sender mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve i posten!

Be om vareprøve

Tjen penger på tennbriketter dugnad dere også!

Vi tilbyr rask og trygg levering til hele landet.

Til bestilling

Tennbriketter for best mulig fyr i peisen

tennbriketter dugnad salgsdugnad selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss norgesbriketten opptenningsbriketter tennbrikken tennbrikker

Så, hva er tennbriketter?

Det fins en rekke metoder for å tenne bål, peis, vedovn eller grill. De fleste har vel prøvd å bruke aviser, reklame, dopapir eller tørkepapir med varierende hell. Slike artikler kan som kjent brukes, men vedfyringsekspertene ved Sintef er enige om at tennbriketter er det beste valget. Tennbriketter avgir mer varme og brenner vesentlig lengre enn avispapir, og dermed øker sannsynligheten for at det tar fyr i veden.

Tradisjonelt er tennbriketter produsert av sammenpresset spon dynket i parafin. Våre tennbriketter består også av presset sagspon, men vi bruker vegatabilsk voks istedenfor parafin – da er de miljøvennlige, tar lettere fyr, og brenner bedre. Be oss gjerne om en gratis vareprøve og sammenlign med det man får kjøpt andre steder!

Tips for best mulig fyring

Tennbriketter dugnad opptenningsbriketter tennbrikker tennbrikken norgesbriketten tjene penger klassetur russ russetid russetiden idrettslag klubbkassen klassekassen inntekter

Vedfyringseksperter

Energiforskerne i SINTEF, Øyvind Skreiberg og Morten Seljeskog, har forsket på vedfyring i 27 år. De får ofte oppdrag som rådgivere for norske vedovnsprodusenter.

Her deler de sine råd om fyring i både nye og gamle vedovner:

I dag er rundt halvparten av ovnene i Norge av den nye og rentbrennende sorten, med såkalt to-stegs lufttilførsel. Som de fleste kanskje vet, er det meningen å tenne opp fra toppen i disse ovnene:

– Bruk tennbriketter, og tenn på toppen av bålet og ha riktig mengde med ved i brennkammeret, sier Øyvind Skreiberg.

Det er viktig å ikke legge inn for mye ved om gangen. Ikke bruk mer enn 25 prosent av volumet i ovnskammeret. Da blir temperaturen i forbrenningssonen høy nok, slik at de forurensende gassene og partiklene brennes helt opp.

– Dette bidrar også til at det ikke legger seg et ergerlig lag med sot på ovnsglasset, presiserer SINTEF-forskeren.

Bør man tenne opp på samme måte i gamle som i nye ovner, med tennbriketter og tenne på toppen?

– Ja, dette prinsippet virker også i gamle ovner. Poenget er å aktivere kun toppen av vedinnlegget, fordi forbrenningssonen beveger seg nedover etter hvert som veden forbrennes. Plasser de minste vedkubbene under tennbrikettene, og de største nederst. Små kubber tar fortere fyr enn store og tørre vedkubber tar naturligvis fortere fyr enn våte.

Flere tips og råd:

  1. Bruk tørr ved. Et triks for å finne ut om veden er tørr er å slå to vedkubber sammen. Våt ved lager en dump lyd, mens tørr ved avgir en smellende lyd som når et balltre treffer en ball. Let også etter tegn på råte og fukt, og kjenn på vekten. Våt ved er tungt, mens tørr ved er lett.
  2. Sørg for god trekk i ovnen. Dårlig trekk fører til økt utslipp, og du taper energi opp pipen. Først når ildstedet er varmt (vent minst ti minutter,) kan du gradvis skru ned luftinntaket på ovnsdøren.
  3. Tenn opp fra toppen av veden. Ja, du leste riktig. Tenner du opp på toppen av veden med tennbriketter, vil du redusere utslippene av partikler. Dette fungerer riktignok best på nye ovner, men kan også brukes på gamle. Årsaken til at denne metoden er best, er at vedstykkene som ligger nederst vil bli varmet opp, og deretter starte å avgi gasser som igjen tar fyr av varmen på toppen.
  4. Tenn opp med små, tørre vedstykker. Ikke bruk våt ved eller store vedkubber.
  5. Ikke kast bruksanvisningen som følger med ovnen. Om du har kjøpt ny ovn, les hvordan du bruker den.
  6. Ikke brenn søppel. En vedovn er ikke et forbrenningsanlegg for søppel.

Teksten er hentet og modifisert fra nettsiden til SINTEF.

Interessert i flere tips og råd? Aftenposten har også en artikkel om det samme temaet.

Tennbriketter og helse

Tennbriketter er som regel lite giftig, men det er selvsagt ikke anbefalt å spise og bør oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis en spiser større mengder kan symptomer som for eksempel kvalme, oppkast og magesmerter oppleves. Ved tvil, kontakt Giftinformasjonen for råd om videre oppfølging.

Tennbriketter dugnad

Vi tilbyr tennbriketter dugnad av høyeste kvalitet til dugnadssalg. Norgesbriketten leveres i esker med 320 briketter. Vi anbefaler å selge disse for 200 kroner, og da er fortjenesten 100 kroner per solgte eske.

Produktet er meget ettertraktet av husholdninger på vinterhalvåret. Er du medlem av en skoleklasse, organisiasjon, russegruppe, et idrettslag, korps eller kor? Da er det ofte behov for å skaffe inntekter til klubbkassen eller klassekassen. Hvis dere ønsker ha tennbriketter dugnad for å finansiere utstyr, turer, begivenheter eller annet, kan produktet bestilles her.

tennbriketter dugnad salgsdugnad selge salg tjene penger inntekter idrettslag klassetur fotball håndball klassen skoleklasse klubbkassen klassekassen korps russ russetid russedugnad russebuss norgesbriketten opptenningsbriketter tennbrikken tennbrikker

Dugnad med tennbriketter – Norgesbriketten selges av idrettslag, russ, skoleklasser, foreninger og lignende som ønsker å tjene penger. Hver eske inneholder 320 stk. tennbriketter av høyeste kvalitet, og vi benytter kun naturlige råvarer i produksjonen. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi dere i gang med tennbriketter dugnad.