Om oss

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle grupper som skal gjennomføre en dugnad.

Se mer

Bli kjent med oss

Dugnadseksperten er en landsdekkende aktør som bistår idrettslag, skolekasser, korps, russ, organisasjoner og andre grupper i arbeidet med å skaffe inntekter til klubbkassen eller klassekassen. Gruppene vi samarbeider med bestiller våre produkter og videreselger med fortjeneste til naboer, venner, bekjente, via dørsalg og stands.

Det er med oss dere tjener mest

For å være den foretrukne samarbeidspartneren for alle grupper som skal gjennomføre en dugnad, er det klart at vi må ha markedets beste fortjeneste på alle våre produkter. Så derfor gjør vi nettopp dette – det er med Dugnadseksperten dere tjener mest på dugnad. Se hvilke innkjøpspriser vi har og sammenlign oss gjerne med andre aktører på markedet!

Lettsolgte produkter

Vi leverer tennbriketter og kortpakker. Begge produktene er av høyeste kvalitet. For oss er det avgjørende at de dere selger til gjør et godt kjøp og ikke bare blir «prakket» på unødvendige og dyre produkter – noe som strengt tatt kun blir veldedighet.

Siden vi tilbyr de laveste innkjøpsprisene på markedet, kan våre produkter selges av dere til en fornuftig pris. Da selger dere produkter av høy kvalitet som alle har bruk for, samtidig som kundene deres får mye for pengene. Denne kombinasjonen mener vi er formelen på attraktive og lettsolgte dugnadsprodukter.

Gode betingelser

Ved bestillinger på NOK 10 000,- og oppover er det gratis frakt til hele Norge. Vi tilbyr også en betalingsfrist på 30 dager slik at dere ikke trenger å betale noe som helst på forhånd. Når salget er ferdig betales fakturaen (faktura sendes på e-post) og dere sitter da igjen med overskuddet. I tillegg gir vi returrett til alle kunder. Med dette innebærer dugnaden ingen økonomisk risiko – varer som eventuelt ikke blir solgt kan selvfølgelig returneres til oss!

Enkel organisering

Våre dugnadsprodukter er lette for deltakerne å frakte med seg fra dør til dør. De er verken store, tunge eller uhåndterlige. Deltakerne kan enkelt frakte med seg produktene i sekk, bag eller pose uten å være avhengig av hjelp fra foresatte. Dere trenger altså ikke lastebil eller buss for å organisere dugnaden.

Kundeservice

Vi ønsker å bidra til en enkel og effektiv gjennomføring, og tilbyr selvfølgelig oppfølging gjennom prosjektet om ønskelig. Rop ut, så kommer vi gjerne med gode tips og råd til dugnaden. Vi svarer fortløpende på e-post og telefoner, og er tilgjengelige for nye, nåværende og tidligere kunder.

Trygghet

Vi har vært i bransjen i flere år, og er et godt etablert selskap på markedet. Vi har gode teknologiske løsninger på lager, logistikk, og kommunikasjon. For deg som kunde er det en trygghet å vite at vi er erfarne og at vi bryr oss om at dere skal lykkes med dugnaden. Gruppene vi samarbeider med skal sitte igjen med mest mulig penger etter at salget er ferdig og være fornøyde gjennom hele prosessen.

Våre produkter

Kortpakker

Eksklusive kortpakker. 20 doble kort + 20 tilhørende konvolutter i hver pakke. 120-170 kroner fortjeneste per solgte pakke.

Les mer

Tennbriketter

320 stk. tennbriketter av høyeste kvalitet. Produktet består kun av naturlige råvarer. 100 kroner fortjeneste per solgte eske.

Les mer