Om oss

Vårt mål er å være den beste samarbeidspartneren for alle grupper som skal gjennomføre salgsbaserte dugnader.

Bli kjent med oss

Dugnadseksperten er en landsdekkende aktør som bistår idrettslag, skolekasser, korps, russ, organisasjoner og andre grupper i arbeidet med å skaffe inntekter til klubbkassen eller klassekassen. Gruppene vi samarbeider med bestiller våre produkter og videreselger med fortjeneste til naboer, venner, bekjente, via dørsalg og stands.

Lettsolgte produkter

Vi leverer blant annet dugnad med tennbriketter og kort dugnad. Begge produktene er av høyeste kvalitet. For oss er det avgjørende at de dere selger til gjør et godt kjøp og ikke bare blir «prakket» på unødvendige og dyre produkter – noe som strengt tatt kun blir veldedighet.

Siden vi tilbyr noen av de laveste innkjøpsprisene på markedet, kan våre produkter selges av dere til en fornuftig pris. Da selger dere produkter av høy kvalitet som alle har bruk for, samtidig som kundene deres får mye for pengene. Denne kombinasjonen mener vi er formelen på attraktive og lettsolgte dugnadsprodukter.

Gode betingelser

Vi tilbyr også en betalingsfrist på 14 dager slik at dere ikke trenger å betale noe som helst på forhånd. Når salget er ferdig betales fakturaen (faktura sendes på e-post) og dere sitter da igjen med overskuddet. I tillegg gir vi returrett til alle kunder. Med dette innebærer dugnaden minimal økonomisk risiko – varer som eventuelt ikke blir solgt kan returneres til oss!

Kundeservice

Vi ønsker å bidra til en enkel og effektiv gjennomføring, og tilbyr selvfølgelig oppfølging gjennom prosjektet om ønskelig. Rop ut, så kommer vi gjerne med gode tips og råd til dugnaden. Vi svarer fortløpende på e-post og telefoner, og er tilgjengelige for alle kunder.

Trygghet

Vi har vært i bransjen i flere år, og er et godt etablert selskap på markedet. Vi har gode teknologiske løsninger på lager, logistikk, og kommunikasjon. For deg som kunde er det en trygghet å vite at vi er erfarne og at vi bryr oss om at dere skal lykkes med dugnaden. Gruppene vi samarbeider med skal sitte igjen med mest mulig penger etter at salget er ferdig og være fornøyde gjennom hele prosessen.

Vi samarbeider med Dugnadsdeal

Produktene på nettsiden vår leveres i samarbeid med Dugnadsdeal AS.