Hvordan

Med oss er det lekende lett å skaffe inntekter. Salg av våre produkter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt. Her forklarer vi hvordan det fungerer og gir noen nyttige salgstips.

Les mer

Slik fungerer det

Hvem passer dugnaden for?

Er dere en gruppe som har behov for å tjene penger til klassetur, turnering, russetiden, utstyr eller annet – da har dere kommet til rett sted! Vi i Dugnadseksperten samarbeider med idrettslag, korps, skoleklasser, russ, foreninger og andre grupper over hele landet. I mange tilfeller innebærer dugnadssalg støtte fra foreldre, venner og naboer til «veldedighet», men gjennom oss får alle kjøpere kvalitetsprodukter til en rimelig penge.

Hos oss er dere sjefen

Dere velger antall enheter som skal selges av hvert produkt helt etter eget ønske. Vil dere selge ulike antall av forskjellige produkter? Null problem! Eller kanskje er det kun ett av våre produkter dere ønsker å selge? Heller ikke noe problem! Hos oss bestiller dere altså nøyaktig det antallet dere vil av hvert produkt – enkelt og greit.

Bestilling er gjort, hva nå?

Når dere bestiller sender vi en bekreftelse på e-post om at vi har mottatt ordren. Deretter sørger vår lager- og transportansvarlig for at varene blir pakket trygt og kjørt ut med lastebil samme eller neste virkedag. Det tar som regel kun 2-5 virkedager før dere får levert produktene av en hyggelig og imøtekommende sjåfør. Varene kjøres ut fra Asker, så leveringstiden avhenger av hvor i landet dere befinner dere.

Det er to ulike måter å gjennomføre salget på

 1. Dere blir enige om å bestille et bestemt antall for å oppnå størst mulig inntjening. Vi sender varene umiddelbart og dere starter salget.
 2. Dere tar opp bestillinger på forhånd ved å bruke våre salgsark, og får levert produktene etter hvor mye dere har solgt. Når produktene kommer er det bare å levere dem ut og samle inn pengene.

Dere betaler ingenting på forhånd og har returrett

Vi tilbyr en betalingsfrist på 30 dager slik at dere ikke trenger å betale noe som helst på forhånd. Når salget er ferdig betales fakturaen (faktura sendes på e-post) og dere sitter da igjen med overskuddet. I tillegg gir vi returrett til alle kunder. Med dette innebærer dugnaden ingen økonomisk risiko – varer som eventuelt ikke skulle bli solgt kan selvfølgelig returneres til oss! Med Dugnadseksperten er det med andre ord lekende lett å skaffe inntekter – salg av våre fantastiske produkter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

Salgstips

Viktig å huske på

 • Ha en person som er ansvarlig for å organisere dugnaden.
 • Gi deltakerne en tidsfrist for å hente produktene de skal selge.
 • Informer gruppen om hvor lang tid dere har på å gjennomføre salget.
 • Ha en plan for innsamling av pengene. F.eks ved å opprette en felles bankkonto som alle overfører penger til.

Hvem kan du selge til?

 • Tenk gjennom hvem dere kjenner. Start gjerne med familie, venner og naboer. I mange tilfeller er dette tilstrekkelig for å få solgt produktene.
 • Arbeidsplasser er også et bra sted å selge på. Folk flest er glade for å kjøpe produkter der pengene går til klassetur, nytt utstyr til idrettslaget, russetiden, og lignende.
 • Dørsalg: gå ikke bare til de som bor nærmest, men i hele området der du bor. Ved å selge våre produkter til den anbefalte utsalgsprisen, gjør sluttbrukerne et meget godt kjøp. Husk også å fortelle at de støtter deg og klassen/idrettslaget/gruppen ved å kjøpe.

Sosiale medier

 • Vi blir ikke fornærmet om du lagrer produktbildene fra nettsiden for å dele på sosiale medier. Ta kontakt, så kan vi også sende produktbilder på e-post om ønskelig.
 • Facebook: lag et innlegg om at du selger våre produkter. Legg gjerne ved bilder og fortell hva pengene går til og hvor mye produktene koster.
 • Instagram: her kan dere gjøre det samme ved å legge ut bilder eller såkalte «historier». Mange russegrupper, idrettslag og foreninger har egen instagram-konto, så et godt tips er å informere om salget gjennom denne kontoen også.
 • Snapchat: legg ut på «mystory» eller send snaps med bilder og informasjon til venner og bekjente.

Hva er lurt å si?

 • Fortell hvem du er, hvem du selger for og hvorfor du selger disse produktene. F.eks for å samle inn penger til klassetur eller treningsleir.
 • Si at de støtter din klasse/lag/gruppe ved å kjøpe av deg.
 • Fortell hvor mye produktene koster og om innholdet.
 • Sett deg inn i produktene slik at du kan svare om du får spørsmål.
 • Tilbyr levering hjem på døra. For en luksus!

Om våre produkter

 • Selger dere våre produkter er dere sikret markedets beste fortjeneste per salg. Sammenlign gjerne innkjøpsprisene våre med andre aktører.
 • Våre produkter er gjennomprøvde og har vist seg salgsvennlige gjennom flere år.
 • Våre produkter holder høyeste kvalitet.

Våre produkter

Kortpakker

Eksklusive kortpakker. 20 doble kort + 20 tilhørende konvolutter i hver pakke. 120-170 kroner fortjeneste per solgte pakke.

Les mer

Tennbriketter

320 stk. tennbriketter av høyeste kvalitet. Produktet består kun av naturlige råvarer. 100 kroner fortjeneste per solgte eske.

Les mer