Hvordan

Med oss er det lekende lett å skaffe inntekter. Salg av våre produkter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt. Her forklarer vi hvordan det fungerer.

Se mer

Slik fungerer det

Hvem passer dugnaden for?

Er dere en gruppe som har behov for å tjene penger til klassetur, turnering, russetiden, utstyr eller annet – da har dere kommet til rett sted! Vi i Dugnadseksperten samarbeider med idrettslag, korps, skoleklasser, russ, foreninger og andre grupper over hele landet. I mange tilfeller innebærer dugnadssalg støtte fra foreldre, venner og naboer til «veldedighet», men gjennom oss får alle kjøpere kvalitetsprodukter til en rimelig penge.

Hos oss er dere sjefen

Dere velger antall enheter som skal selges av hvert produkt helt etter eget ønske. Vil dere selge ulike antall av forskjellige produkter? Null problem! Eller kanskje er det kun ett av våre produkter dere ønsker å selge? Heller ikke noe problem! Hos oss bestiller dere altså nøyaktig det antallet dere vil av hvert produkt – enkelt og greit.

Bestilling er gjort, hva nå?

Når dere bestiller sender vi en bekreftelse på e-post om at vi har mottatt ordren. Deretter sørger vår lager- og transportansvarlig for at varene blir pakket trygt og kjørt ut med lastebil samme eller neste virkedag. Det tar som regel kun 2-5 virkedager før dere får levert produktene av en hyggelig og imøtekommende sjåfør. Varene kjøres ut fra Asker, så leveringstiden avhenger av hvor i landet dere befinner dere.

Det er to ulike måter å gjennomføre salget på

  1. Dere blir enige om å bestille et bestemt antall for å oppnå størst mulig inntjening. Vi sender varene umiddelbart og dere starter salget.
  2. NB, oppdatering 8. januar 2022: På grunn av begrenset varelager tilbyr vi ikke lengre muligheten for forhåndssalg av tennbriketter. Dette gjelder for resten av hele vinteren/våren 2022. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Bestill derfor fortest mulig dersom dere planlegger å arrangere dugnad med Norgesbriketten denne sesongen. Dere tar opp bestillinger på forhånd ved å bruke våre salgsark, og får levert produktene etter hvor mye dere har solgt. Når produktene kommer er det bare å levere dem ut og samle inn pengene.

Dere betaler ingenting på forhånd og har returrett

Vi tilbyr en betalingsfrist på 30 dager slik at dere ikke trenger å betale noe som helst på forhånd. Når salget er ferdig betales fakturaen (faktura sendes på e-post) og dere sitter da igjen med overskuddet. I tillegg gir vi returrett til alle kunder. Med dette innebærer dugnaden ingen økonomisk risiko – varer som eventuelt ikke skulle bli solgt kan selvfølgelig returneres til oss! Med Dugnadseksperten er det med andre ord lekende lett å skaffe inntekter – salg av våre fantastiske produkter er både enkelt, lønnsomt og risikofritt.

Våre produkter

Kortpakker

Eksklusive kortpakker. 20 doble kort + 20 tilhørende konvolutter i hver pakke. 120-170 kroner fortjeneste per solgte pakke.

Les mer

Tennbriketter

320 stk. tennbriketter av høyeste kvalitet. Produktet består kun av naturlige råvarer. 100 kroner fortjeneste per solgte eske.

Les mer