FAQ – ofte stilte spørsmål

Her er en liste med vanlige spørsmål og svar. Hvis du ikke fant svar på det lurer på er det bare å ta kontakt.

Alle grupper som ønsker å tjene penger. Vi samarbeider med både små og store idrettslag, skoleklasser, russegrupper, korps, foreninger, speidergrupper og andre dugnadsgrupper. Er du medlem i et idrettslag, en skoleklasse eller russegruppe? Vi har egne sider med spesifikk informasjon for dere:

Fraktkostnaden avhenger av hvor mye dere bestiller.

Nei, prisen dere selger produktene videre for er helt opp til dere. Anbefalt utsalgspris er basert på vår erfaring med hvilke utsalgspriser som fungerer best. Men dere kan selvfølgelig selge både dyrere eller billigere enn det vi anbefaler.

Ja, hos oss er dere sjefen. Dere velger antall av de ulike dugnadsproduktene helt selv.

Ja, det er helt i orden å forhåndsselge. Kontakt oss for salgsark, som kan brukes for å vise frem produktene til kunder samt holde styr på bestillingene.

NB: vennligst gi beskjed før dere setter i gang med forhåndssalg.

Nei, ikke en eneste krone. Fakturaen har en betalingsfrist på 14 dager fra datoen varene leveres til dere.

Bestilling gjøres gjennom våre hyggelige kundekonsulenter. Kontakt oss i dag for et gratis og uforpliktende tilbud.

Normalt 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet bestillingen skal sendes til. Varene sendes fra lageret vårt på Østlandet. Sporingsnummer sendes på e-post straks forsendelsen har fått kollinummer.

Betalingsfristen er 14 dager fra datoen varene leveres til dere. Faktura sendes på e-post i etterkant av levering. Dere betaler altså med standard bankoverføring.

Ingen problem, dere har 14 dagers returrett fra leveringsdato. Om ønskelig kan vi organisere returen gjennom fraktselskapet vi bruker. Det er også mulig å returnere varene selv til lageret vårt. Ved retur må dere selv betale fraktkostnadene dette innebærer.