Tjen penger til russetiden

Russetiden byr på fest og moro. 13-års skolegang går endelig mot slutten og da er det duket for feiring! Før den tid ønsker mange russ å tjene penger. Russetiden kan jo ofte innebære flere økonomiske utfordringer. Vi i Dugnadseksperten leverer russedugnad, så her kan vi hjelpe dere. Våre populære produkter videreselges av dere med høy fortjeneste. Med oss er det lekende lett å tjene penger til russetiden! Ta gjerne kontakt med oss før russefeiringen starter, så kan vi svare på spørsmål og hjelpe dere i gang. Her er en artikkel Ung.no har skrevet om det å være russ.

Våre produkter til russedugnad

Kortpakker

Eksklusive kortpakker. 20 doble kort + 20 tilhørende konvolutter i hver pakke. 120-170 kroner fortjeneste per solgte pakke.

Les mer

Tennbriketter

320 stk. tennbriketter av høyeste kvalitet. Produktet består kun av naturlige råvarer. 100 kroner fortjeneste per solgte eske.

Les mer

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

30

Tennbriketter - antall esker per person:

15

20-kortpakken - antall pakker per person:

15

Russedugnad – hvorfor?

Dugnad russ russedugnad tjene penger til russetiden russebuss russebil russevan arbeidsdugnad

Dugnad russ – kanskje er du medlem av en russegruppe som ønsker å kjøpe en russebil eller russebuss? Isåfall er det som regel et stort behov for å tjene penger. Bare det å få bussen i kjørbar stand kan være en betydelig kostnad i budsjettet, og dette er allerede før man i det hele tatt har startet å designe og modifisere russebussen. Men kjøretøyet er ikke det eneste som koster mye. Russedress og tilbehør som jakke, genser, russekort, og lignende kan fort komme opp i noen tusenlapper. I tillegg må de fleste ha penger til mat, drikke, festivalpass og andre utgifter som skal holde i hele russetiden. Les mer om hva Wikipedia skriver om russetiden.

Russedugnad for alle

Dugnad russ russedugnad tjene penger til russetiden russebuss russebil russevan arbeidsdugnad

Russetiden blir gjerne enklere og mer bekymringsfri hvis dere får samlet et godt økonomisk utgangspunkt før feiringen starter. Dette ser vi gjelder for alle russ, uavhengig av om dere er bussruss, vanruss, sykkelruss, gåruss eller sykkelruss. Enten dere har stort eller lite budsjett, er dugnadsarbeid glimrende for dere som er russ. Først og fremst tjener dere penger på en enkel og effektiv måte. I tillegg er alle med på å samarbeide, slik at dere får bygd samhold og fellesskap.

Dugnad russ: et godt tips

Kanskje har dere store målsetninger, kanskje har dere små. Tenk gjennom de ulike delene av russetiden slik at dere vet hvor stort behovet er for å tjene penger. Det første dere bør gjøre er å sette opp et budsjett. Da er det lett å regne ut hvor mye hver person i russegruppen må bidra med. Et godt råd er å planlegge i god tid slik at alle klarer å tjene tilstrekkelig med penger. Dermed er dere trygge på at pengene strekker til og at feiringen blir fantastisk.

Hvordan tjene penger til russetiden

Dugnad russ russedugnad tjene penger til russetiden russebuss russebil russevan arbeidsdugnad

Dugnad: Etter vår erfaring er salg av produkter en av de mest effektive måtene å tjene penger på når det kommer til dugnad. Vi leverer kun produkter av høyeste kvalitet som er velegnet til russedugnad. Våre populære tennbriketter og kort er noe alle trenger og har bruk for i hjemmet. Dersom dere starter tidlig kan dere bestille flere ganger og tjene penger i flere omganger. Når kundene deres får attraktive produkter til en rimelig penge, er det lite tvil om at de kommer tilbake. Dette gir dere en unik mulighet til å få gjensalg til de samme kundene. Da blir dugnaden stadig enklere å gjennomføre gang nummer 2, 3 eller 4.

Vi har lang erfaring med dugnadsarbeid. Hos oss får dere hjelp med å organisere prosjektet og vi tilbyr gratis, personlig service. Snakk med oss, så gir vi gode tips og råd til hvordan dere best mulig kan tjene penger til russetiden. Enkel, lønnsom og risikofri dugnad for russ.