Kalkulator

Her er fortjenestekalkulatoren vår. Du bare drar og justerer spakene. Og vips, så regnes dere totale fortjeneste ut med en gang!
Til kalkulatoren

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

10

Tennbriketter - antall esker per person:

20

Kort - antall pakker per person:

20

Sokker - antall pakker per person:

20

50-60% av anbefalt utsalgspris går rett til dere

Dere kjøper produktene for 100 kroner per eske/pakke inkludert mva. og frakt (frakt inkl. ved bestillinger på 100 enheter og oppover). Vi anbefaler å selge tennbriketter og ankelsokker videre for 200 kroner, mens kortpakkene har en anbefalt utsalgspris på 250 kroner. På salg av tennbriketter og ankelsokker tjener dere da 100 kroner per solgte eske/pakke, og salg av kortpakker gir 150 kroner i fortjeneste per solgte pakke. Når dere sitter igjen med 50-60% av utsalgsprisen, samtidig som produktene er lettsolgte – da er det enkelt å skaffe store inntekter. Bare prøv deg frem med kalkulatoren og se selv!

Alle vinner med oss

Mange dugnadsleverandører reklamerer med markedets beste fortjeneste. Alt for ofte anbefales en urimelig høy utsalgspris. Dette gir riktignok bra fortjeneste, men sluttbrukerne føler ikke de gjør et godt kjøp og gir strengt tatt mye av pengene som ren støtte. Foreldre og nære venner er som regel glade for å støtte et godt formål, men flertallet av sluttbrukere er ofte naboer, bekjente, folk på jobben, via dørsalg og stands. Disse kundene er nok ikke like interessert i å gi rene pengebidrag (selv om de kanskje ikke sier det høyt).

For at produktene skal være lette for dere å selge, bør det derfor være så lite «veldedighet» som mulig. Utsalgsprisene vi anbefaler gjør at både dere og sluttbrukerne er vinnere: Dere sitter igjen med 50-60% av utsalgsprisen, samtidig som kundene deres får kvalitetsprodukter til en rimelig penge.