Sokker dugnad

Dugnad med sokker.
Ankelsokker av eksklusiv,
kjemmet bomull.
Les mer

Kalkulator

Antall personer i gruppen:

10

Sokker: antall pakker per person:

20

Om produktet

Hver pakke inneholder 10 par ankelsokker (5 par hvite og 5 par sorte). Vi tilbyr størrelsene 35-40 og 41-46. Våre sokker er laget med kjærlighet til føttene. De er produsert av kjemmet bomull, noe som gjør sokkene særdeles behagelige. Sokkene er slitesterke og holder seg fine vask etter vask, har enestående passform og ikke minst – de sklir ikke av føttene. Som å gå på skyer.

Materiale:
80% kjemmet bomull
17% polyamid
3% elastan

Bestill dugnad
Dugnad sokker ankelsokker sokkedugnad selge salgsdugnad

Innkjøpspris og fortjeneste

Vi tilbyr markedets laveste innkjøpspriser på dugnad med sokker, uten at det går på bekostning av kvalitet. Pakkene med ankelsokker kjøpes av dere for 100 kr, og selges videre for 200-250 kr (dere bestemmer utsalgsprisen helt selv) til naboer, familie, venner og bekjente. Fortjenesten er dermed 100-150 kr per solgte pakke, og dere sitter igjen med hele 50-60% av utsalgsprisen. Når det er hos oss dere betaler minst, er det også med oss dere tjener mest. Sammenlign gjerne innkjøpsprisene våre med andre leverandører.

  • Innkjøpspris per pakke: 100 kr. inkl. mva.
  • Anbefalt utsalgspris per pakke: 200-250 kr. (dere bestemmer selv).
  • Fortjeneste per pakke: 100-150 kr.

Prøv vår smarte kalkulator

Bare dra i spakene, så ser dere hvor mye dere kan tjene på våre dugnader!

Til kalkulatoren
Dugnad sokker ankelsokker sokkedugnad selge salgsdugnad

Selge sokker på dugnad – hvorfor?

Sokker er et glimrende dugnadsprodukt – de er lettsolgte fordi det er noe absolutt alle bruker året rundt. De selges av dere til venner, familie, naboer og bekjente til en fornuftig pris. Samtidig sitter dere igjen med markedets beste fortjeneste på dugnad med sokker. Vi har valgt å satse på ankelsokker, som sitter like under ankelen, fordi det har blitt «tingen» her til lands. De brukes gjennom alle årstidene og er meget populære både blant unge og eldre.

For dugnadsansvarlig er prosjektet enkelt å organisere. Pakkene med sokker er verken store, tunge eller uhåndterlige, slik at de er lette å frakte med seg fra A til B. Med andre ord kan deltakerne i stor grad utføre dugnaden selv. Siden sokker er noe man så og si aldri får nok av, kan dugnaden også gjentas flere ganger i året

Om kjemmet bomull

Våre populære sokker er et kvalitetsprodukt laget av kjemmet bomull. Når det kommer til ulike bomullstyper, er kjemmet bomull det beste av det beste. Det er en mye mykere og sterkere versjon enn vanlig bomull fordi urenheter og korte fibre som er utsatt for brudd blir fjernet. Dette gjør våre sokker til en klar favoritt blant alle føtter. Be gjerne om en gratis vareprøve, så ser dere selv!

Kunde som er fornøyd og smiler

Gratis vareprøve

Ønsker dere å teste kvaliteten på våre sokker før bestilling? Null problem, vi sender mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve i posten!

Be om vareprøve
Logo Dugnadseksperten i sort

Dugnad med sokker – hvorfor velge oss

Prima kvalitet

For at sokkene skal være lette for dere å selge, er det viktig at kundene deres gjør et godt kjøp. Våre sokker er av førsteklasses kvalitet – kjemmet, myk bomull som puster godt og behagelig passform. Be gjerne om en gratis vareprøve, så ser dere selv.

Best fortjeneste

Vi tilbyr markedets laveste innkjøpspriser på dugnad med sokker, uten at det går på bekostning av kvalitet. Dermed selger dere ikke bare et kvalitetsprodukt – dere sitter også igjen med markedets beste fortjeneste. Sammenlign oss gjerne med andre aktører.

Returrett

Med oss er dere i trygge hender! Alle dugnadsgruppene vi samarbeider med har returrett. Dere betaler selvfølgelig ikke for produkter som eventuelt ikke blir solgt.
Hvis det er sokker til overs etter dugnaden kan de enkelt og greit returneres til oss.

Selg først, betal senere

Hos oss betaler dere ingenting før dugnaden er ferdig. Vi tilbyr en betalingsfrist på hele 30 dager. Når dere har gjennomført salget betales fakturaen og dere sitter da igjen med overskuddet.

Fri frakt og rask levering

Det er fri frakt til hele Norge ved bestilling av 100 pakker sokker eller mer. Varene blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo samme eller neste dag som vi mottar bestilling. Leveringstiden er som regel kun 2-5 virkedager.

Enkel organisering

Pakkene med sokker er lette å bære med seg, og fraktes enkelt fra A til B av deltakerne. Med andre ord trenger dere ikke lastebil eller lagerlokale for å organisere dugnaden. I tillegg bestemmer dere antall pakker sokker som skal selges helt selv. Hos oss er dere sjefen!

4 ting du kanskje ikke visste om sokker

Sokker dugnad sokkedugnad tjene penger ankelsokker inntekter klubbkassen klassekassen

Sokker – en kort introduksjon

Sokker er korte strømper, det vil si et klesplagg som omslutter føttene og ofte nederst på leggen. Sokker skal først og fremst varme og beskytte foten, men en viktig funksjon er også å absorbere svette. Sokker finnes i en rekker varianter og typer, og er oftest laget av bomull, akryl eller ull. Ordet sokk kan også brukes om hår eller pels i en egen farge nederst på føttene hos dyr, for eksempel en katt eller hest. Ordet har kommet til norsk via nederlandsk fra det latinske soccus, det vil si «bløt sko». I tillegg til de mange praktiske rollene som spilles av sokker, er de også et moteelement, og de er tilgjengelige i utallige farger og mønstre.

Tekst oversatt fra Wikipedia.

1. Sokker ble trolig brukt med sandaler

Bilde av verdens første sokker
De eldste sokkene oppdaget er utstilt på Victoria and Albert museum i London.

Sokker i sandaler er et omdiskutert tema blant moteinteresserte. Historien tyder imidlertid på at temaet kanskje ikke var like kontroversielt før i tiden, ihvertfall i Gresk-romersk Egypt. De eldste sokkene noen gang funnet, dateres til mellom 420 og 250 f.Kr. Disse sokkene var delt i to på midten, noe som betyr at de sannsynligvis ble brukt med sandaler. Forskere fant et par røde, tøffel-lignende ullsokker i nærheten av Nilen i Egypt. Sokkene hadde en strikket konstruksjon, og såkalt «nålbinding» var brukt som teknikk. Nålbindning bruker bare én nål (i stedet for to) og tar mye lengre tid enn moderne strikking slik vi kjenner den i dag.

2. Sokker var forbeholdt de velstående

Sammenligning av klær og mote
En illustrasjon, publisert i november 1800, sammenligner moter for menn fra 1700 (venstre) og 1800.

I en grunnleggende forstand er sokker nyttige for å varme og beskytte føttene, og ikke minst absorbere svette (føttene kan faktisk produsere så mye som 2,4 dl svette hver dag). Til tross for deres nyttige bruk i hverdagen, sier historikere at sokker gikk fra å være et funksjonelt fottøy til motesymboler rundt 1000 e.Kr. Årsaken var delvis at det var en tidkrevende, intrikat prosess å lage komfortable strømper. Konger og adler brukte derfor gjerne knestrømper for å uttrykke sin rikdom og status. Desto mer silke, desto rikere var du. Det å gi strømper til viktige mennesker ble derfor i lang tid sett på som en meget sjenerøs gave. Kanskje dette bidrar til å forklare hvorfor sokker til jul fortsatt er en såpass populær gave?

3. Opprør på grunn av nylonstrømper

Kvinner som gjør opprør på grunn av nylonstrømper
1945, Pittsburgh, USA. 40 000 kvinner, men kun 13 000 par strømper tilgjengelig.

DuPont Company presenterte verdens første nylonstrømpe i New York i 1939. Produktet bydde på egenskaper som strekk, komfort og holdbarhet, og amerikanske kvinner forelsket seg umiddelbart. Men da andre verdenskrig kom to år senere, tok produksjonen slutt. Dupont prioriterte isteden å levere fallskjermer, tau og snorer til den amerikanske hæren. Strømpebukser ble vanskelig å finne, og et svartebørsen gjorde produktet til en dyr og ettertraktet luksusvare. Da krigen var over, gikk DuPont tilbake til å lage nylonstrømper. Men høy etterspørsel kombinert med tung reklame og begrenset produksjonskapasitet førte til store opprør. Kvinner stilte seg opp utenfor butikker for å kjøpe strømper, og folk ble sinte når forsyningene ble tomme. Fra august 1945 til mars 1946 kjempet kvinner over hele USA for å få hendene på nylonstrømper.

4. Albert Einstein brukte ikke sokker

Einstein var kjent for å være eksentrisk – som hårfrisyren i alle retninger eller hans kjærlighet for å seile på dager uten vind kun for utfordringen. Han var heller ikke en stor fan av å bruke sokker. Einstein så ikke logikken i å bruke både sokker og sko, særlig siden sokkene etterhvert fikk hull. Hans teori om å gå med sokker ble ofte diskutert, som i dette brevet til sin kone Elsa: «Selv i de mest høytidelige anledninger kunne jeg unngå å bruke sokker og gjemte den manglende sivilisasjonen i høye støvler.» Heldigvis for dere, er det vel lite tvil om at Albert Einstein var noe for seg selv. Når dere har dugnad og selger våre ankelsokker til venner, naboer, bekjente, via dørsalg og stands, er dette et produkt som de aller fleste setter pris på å kjøpe.

Artikkelen er oversatt og modifisert fra mentalfloss.

Portrett av Albert Einstein uten sokker

Sokker dugnad

Dugnad med sokker tjene penger på sokkedugnad

Dugnad med sokker – vi tilbyr sokker av høyeste kvalitet til dugnadssalg. Hver pakke inneholder 10 par ankelsokker av kjemmet bomull, 5 par hvite og par 5 sorte. Vi anbefaler å selge disse for 200-250 kroner, og da er fortjenesten 100-150 kroner per solgte pakke.

Produktet er ettertraktet gjennom hele året. Ankelsokker er noe de fleste bruker uavhengig av vær og temperatur. Er du medlem av en skoleklasse, organisiasjon, russegruppe, et idrettslag, korps eller kor? Da er det ofte behov for å skaffe inntekter til klubbkassen eller klassekassen. Hvis dere ønsker å ha dugnad med sokker for å finansiere utstyr, turer, begivenheter eller annet, kan produktet bestilles her. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi dere i gang med sokker dugnad.